Crash while drag&drop channels in remote list

the bugs that are most likely related to user configuration (like a specific hardware, codec or driver prob) or impossible to find a logical reason at the moment. The problems in this category might be fixed in future versions as users keep confirming them with additional information.

Moderators: FredB, X05, Dreamer

User avatar
Dreamer
Moderator
Posts: 1204
Joined: Fri Jun 16, 2006 5:46 pm
Location: Slovakia

Crash while drag&drop channels in remote list

Postby Dreamer » Fri Jun 25, 2010 10:58 am

Using v1.5c and Scanman device (because original doesn't work at all).

Hardware: CPU Intel Core 2 Duo E8400 3GHz, RAM 4GB, GPU GeForce 8800GT 512MB, Audio X-Fi Titanium, HDD1 WD 640GB, HDD2 WD 640GB, DVB-S2 card Skystar HD2, DVB-S card SkyStar 2 r2.3, Monitor Samsung 215TW 21"...
Software: OS Windows Vista Home Premium 32 bit SP2, DirectX 10, ForceWare 185.85, IE8, AIMP, Ashampoo Burning Studio, avast! Antivirus, AviDemux, Comodo Firewall, CyberLink PowerDirector, DVB Dream, FFDShow, Foxit Reader, FreeCommander, HotkeyP, IZArc, Media Player Classic, OpenOffice.org, Orca Browser, Photofiltre, PSPad Editor, PTBSync, Skype, Spybot, TeamViewer, Trillian, TrueCrypt, VirtualDub, VLC, Xnview, ZipGenius...

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dreamer
User avatar
Dreamer
Moderator
Posts: 1204
Joined: Fri Jun 16, 2006 5:46 pm
Location: Slovakia

Postby Dreamer » Tue Jun 29, 2010 8:42 am

It happened again, many times...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Dreamer
User avatar
rel
relocation
Posts: 2006
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Sat Sep 04, 2010 9:03 am

it should work better in v1.5e
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it

Return to “Undetermined”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests