Pls Pls Help, Prof 7300 No hd s2 Channels

oldest posts, i.e. the issues probably dont exists or not valid anymore for the up-to-date DD version. Please let us know if the problems still exist.

Moderators: FredB, Dreamer

ger1980
Just popping in
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 6:27 am

Pls Pls Help, Prof 7300 No hd s2 Channels

Postby ger1980 » Tue Mar 30, 2010 6:31 am

Hi

Can someone help me, im going crazy. I purchased a prof 7300 redline because my old card was not dvb-s2 compliant, I had read good reviews of this card and was told it was compatible with dvbdream.

The card will not scan any hd dvb-s2 channels at all but does seem to get a lock I think, every transponder I have tried.... no luck. It works fine on regular dvb-s channels.

Ive tried the most up to date driver +Module and the last driver availible, no luck, even tried different versions of dvbdream.

I'm using win 7 x86 32bit.

Help is much appriciated.

Thanks

DVB card Model prof 7300 red series/prof/Driver 1.5
win 7 32bit
Ati Radion hd3400
Snuffer
love DVB Dream!
Posts: 121
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:44 pm

Postby Snuffer » Wed Mar 31, 2010 12:06 am

Ger

What BDA you use ??? i have BDA 2.4.0 and Core AVC no problems with HD DVB-S2 here

Win 7 32 Bit
Prof 7300 Red serie
ger1980
Just popping in
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 6:27 am

Bda Driver

Postby ger1980 » Wed Mar 31, 2010 11:36 am

Hi Snuffer

Thanks for your reply, Any chance you could upload the bda driver you are using please. That would be a great help.

Also what version of dvbdream are you using and what version of the prof drivers.

Cheers
DVB card Model prof 7300 red series/prof/Driver 1.5

win 7 32bit

Ati Radion hd3400
User avatar
genpix
love DVB Dream!
Posts: 393
Joined: Tue Jun 27, 2006 4:33 pm
Location: USA
Contact:

Re: Bda Driver

Postby genpix » Wed Mar 31, 2010 11:45 am

ger1980 wrote:Hi Snuffer

Thanks for your reply, Any chance you could upload the bda driver you are using please. That would be a great help.

Also what version of dvbdream are you using and what version of the prof drivers.

Cheers

it's already here (you may find it using a serch function of the forum):
http://www.dvbdream.org/forum/viewtopic.php?t=2405
Read this thread to the very end (it does mention Prof cards).
ger1980
Just popping in
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 6:27 am

Crashing

Postby ger1980 » Fri Apr 02, 2010 7:42 am

I tried the bda driver and I am using prof driver 1.0.5 latest from prof website.

I am getting much more channels to tune now, but not all, but the problem is when I try to watch the tuned channel the level and signal drops to 0, and i find i have to restart dvbdream a few times to get it to work, then happens again when I change channel.


Thanks for your help
DVB card Model prof 7300 red series/prof/Driver 1.5

win 7 32bit

Ati Radion hd3400
User avatar
genpix
love DVB Dream!
Posts: 393
Joined: Tue Jun 27, 2006 4:33 pm
Location: USA
Contact:

Postby genpix » Fri Apr 02, 2010 8:30 am

are you sure it's not your switch problem?
ger1980
Just popping in
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 6:27 am

Postby ger1980 » Fri Apr 02, 2010 8:38 am

Well at the moment, im not using a switch, if you mean disecq. I am scanning in a fixed position.

Im starting to think its a faulty card, I hope not???
DVB card Model prof 7300 red series/prof/Driver 1.5

win 7 32bit

Ati Radion hd3400
ger1980
Just popping in
Posts: 6
Joined: Tue Mar 30, 2010 6:27 am

Thanks

Postby ger1980 » Fri Apr 02, 2010 5:46 pm

Ok Got something sorted, thanks guys.

Turns out its not a problem with dvbdream as I tried a couple of other Satellites and the hd channels worked fine. All bda drivers work.

Thanks again
DVB card Model prof 7300 red series/prof/Driver 1.5

win 7 32bit

Ati Radion hd3400

Return to “Rusty Posts”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest